"Fisle og halen som reddet verden" av Kari Slaatsveen og Martin Hagfors

Arbeidsvisning

Fredag 12. mai 2023

Fisleog Halensom Reddet Verden

Foto: Erika Hebbert/Marthe Amanda Vannebo

Velkommen til visning av "Fisle og halen som reddet verden" av Kari Slaatsveen og Martin Hagfors.

"Fisle og halen som reddet verden" er tenkt som et musikkteater for barn. En fortelling om en bakgård i en by, om alle som bor i gården og om Perlehavet, som holder verden i balanse. Når proppen i havet en dag blir stjålet, begynner jakten på tyven og kampen for å redde verden slik de kjenner den. Fisle er stykkets sårbare helt, som redder alle når han ofrer sin egen hale.

Martin Hagfors & Erik Johannesen (Meg og Kammeraten min) står for all musikk.

Skuespillere: Arjan Nilsen, Stine Elverhøi Johnsen, Ida Ursin Holm, Julie Støp Husby og Petter Winther.
Verkstedleder: Ingrid Forthun

Martin Hagfors, komponist, tekstforfatter og primus motor i Meg og kammeraten min, har formidlet musikk og historier til barn over hele landet i 15 år. Meg og kammeraten min har gitt ut sju album, også under sitt engelskspråklige alter ego, Mr. E & Me. Et nytt album, New Orchestral Hits 4 Kids vol. 2, innspilt med KORK og Det norske jentekor, kommer i mai og utgis worldwide på Naxos.

Kari Slaatsveen er journalist, skribent og artist, hun har laget og ledet en haug radioprogram for NRK og en rekke podkaster om alt fra hagebruk til teater.
Hun debuterte som forfatter med boka "Kvinnen som ble saget i to" (Gloria 2018) og skriver jevnlig for magasinet Harvest. Kari er dessuten en av flere lydfortellere som har laget audioguidene for det nye Nasjonalmuseet og hun har altså skrevet manuset til "Fisle og halen som reddet verden".

Kalender