«RAGNAROK - et kjøkkendrama» av Patrik Stenseth

Arbeidsvisning

Fredag 19. april 2024 kl. 14:00

Sted: Dramatikkens hus - Hallen

Patrikstenseth

Velkommen til arbeidsvisning av «Ragnarok» av Patrik Stenseth.

En gammel mann sitter alene i stua si. Han har ingen klær på. Han sitter og stirrer ut i lufta. Som om ingenting kan bevege ham, verken fysisk eller psykisk.

Det er ikke likegyldighet som preger denne personen. Snarere tvert imot. Mannen stirrer ut i lufta som om alt som kan skje et menneske, allerede har skjedd ham. Ingenting kan bevege ham.

Med unntak av én ting; han vet han skal dø. Og det, ganske snart. Han har derfor samlet sine nærmeste med et mål for sitt ene øye: å unngå Ragnarok. En konflikt som ikke har noen vinnere, kun tapere.

 

Patrik Asplund Stenseth er utdannet skuespiller ved Nord universitet (tidligere HINT) BA i skuespiller og teaterproduksjon. Han har hatt åremålsstillinger ved Teatret Vårt i Molde og Teater Ibsen. Patrik har også turnert med Riksteatret og Østfold Internasjonale Teater.

Han står bak prosjektene Olav den Heldige, og Overspillteatret med forestillingene «Spelet om Trona» og «Rare Greiær». Han har erfaring som manusforfatter og regissør fra Teater Ibsen og Brageteatret.

Patrik ble nominert til freelanceprisen i 2018 og mottok Sarpsborg kommunes kulturpris i 2023.

Kalender