Følg med på julekalenderen vår!

Nyhet 30.11.2023 av Adam Tumidajewicz
Dendramatiskekalender

For første gang lager vi en åpen dramatisk kalender - bli med på den nye tradisjonen!

Premierebilletter, signerte bøker og flotte overraskelser venter i den dramatiske julekalenderen!

I adventstida skal vi vise fram rikdommen norsk dramatikk har å by på. Bli med i trekningenflotte gaver, samle nye opplevelser og ta litt ekstra teaterstemning med inn i julestria!

Følg oss på vår instagramkonto @dramatikkenshus gjennom desember. Der vil vi poste en ny luke hver dag (mellom kl. 10-12) frem til julaften, med nye bidrag fra det norske scenekunstmiljøet bak hver luke.

Kalenderen er også tilgjengelig på vår Facebookside (identiske luker vil bli postet der også), men om du er typen som ikke liker sånne SoMe-greier, så har vi også en mulighet for å melde seg på "manuelt" i dette skjemaet!


Hvordan man deltar

Hver dag legger vi ut en ny luke, hvor vi bidrar med noe nytt fra miljøet. Det kan være billetter til en forestilling, en kommende premiere, en bok, et gjensyn med et tidligere foredrag på huset, eller noe helt annet. De fleste lukene vil vi altså trekke en vinner på!

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under luka for å bli med i trekningen. Ut i fra alle kommentarene på Facebook, Instagram og det manuelle skjemaet trekker vi en tilfeldig vinner som blir kontaktet.

Du kan delta så mange ganger du vil - ikke skam deg, kommenter gjerne hver dag!

Husk å være tilgjengelig for kontakt. Vi kommer sannsynligvis til å måtte nå frem til deg med en PM/DM på Instagram eller Facebook om du vinner, så sørg for å sjekke innboksen din.

Luke demo

Slik blir lukene (du sveiper videre for å "åpne" de) og de er tilgjengelige for å delta på i 48 timer!

Regler

Hver unike bruker med en kommentar under en kalenderluke teller som et "lodd" i trekningen. Alle kommentarene vil samles ved hver trekning og tilskrives et tall, hvorpå en tilfeldig tallgenerator gjør trekningen.

Vinneren vil bli kontaktet av dramatikkens hus for å organisere overrekkelse av premien.

Det er ingen begrensnin på hvor ofte man kan delta. De aller fleste kan delta, unntatt ansatte på dramatikkens hus - ellers vet vi at teatermiljøet kan være lite, så vi er ikke så strenge hvem du er ellers!

Hver luke er åpen i 48 timer før det trekkes en vinner. Kommentarer innkomne etter denne fristen vil ikke være med i trekningen.

Dersom vinnere ikke svarer tilbkae og lar seg ordne med en overrakt gave innen 7 dager fra tidspunktet vi tar kontakt med dem, frafaller gaven.

Alle lukene vil også bli gjort offentlig på dramatikkenshus.no og oppdatert løpende i en nyhetssak på vår forside.

Vi kommer ikke til å kreve kommentarer som tagger en annen bruker, ei heller noen kjøp eller andre medlemskap - men spre gjerne ordet til venner og bekjente teaterfolk!

Premiene er samlet inn fra dramatikere og teaterfolk, teatere og andre scener rundt omkring i det norske dramamiljøet. Vi takker dem så masse for deres bidrag til kalenderen - følg dem gjerne på sosiale medier som en takk!

Dramatikkens hus forbeholder seg retten til å tilpasse avviklingen av kalenderen, og tar forbehold om at disse reglene må endres.

Tvi tvi og god jul fra oss på Dramatikkens hus!