Husdramaraton 2021 – hold av datoen

Nyhet 26.08.2021
Banner Facebook husdramaton oppdatert 30 11 2021

Lørdag 11. desember blir det husdramaraton på Dramatikkens hus, og du er invitert.

Hva er husdramaraton?
Husdramaraton er et åpent arrangement på Dramatikkens hus hvor husdramatikere viser utdrag fra pågående arbeid og manus. Husdramaraton har gått av stabelen i forskjellige former og varianter, første gang i 2014. Innholdet og gjennomføringen varierer fra år til år, men stort sett innebærer husdramaraton: dramatikk, skuespillere, musikk, sceniske krumspring, mat og drikke. Kveldens stjerner er naturligvis husdramatikerne som vil være til stede i form av deilige dialoger og mektige monologer, men også ved sitt blotte og bare fysiske nærvær. Husdramaraton er et heldags-event fullpakket med alt du ikke visste du drømte om når det kommer til ny norsk dramatikk, og vi gleder oss til å vise deg dette.

Hva skjer under årets husdramaraton?
Vi åpner huset og tar de forskjellige rommene i bruk. Vi går fra rom til rom hvor det vil myldre av skuespillere, manusutkast, kor, dansere, BDSM-utøvere - ja, du leste riktig - ved de forskjellige sceniske stasjonene.

Når kommer det mer informasjon om arrangementet?
Veldig snart. Vi programmerer og legger til rette for at dette skal bli vår store årlige happening. Trykk «Skal» i Facebook-arrangementet, så får du oppdateringer underveis, eller følg med på nettsiden og i nyhetsbrevet vårt.

Hva må jeg gjøre?
Notere deg datoen i kalenderen din!