"Mot regn" av Mari Hesjedal

Lesning

Torsdag 08. oktober 2020

Mari Hesjedal foto Julia Naglestad edit

Foto: Julia Naglestad

Velkommen til lesning av Mari Hesjedals "Mot regn".

Tora bor i byen med babyen sin, og verden er full av barnegråt. Inne, ute, overalt er det noen som trenger. Verden er full av mennesker som trenger henne, og ute regner det. Uten stopp. Alle sluser er åpne. Hva skal man gjøre når det kommer så mye regn at det blir vanskelig å se, vanskelig å tenke, vanskelig å bry seg om andre enn seg selv? «Mot regn» handler om en mor og et barn, om mennesker i fred og på flukt, om en verden som blir våtere.

Skuespillere: Ester M. Grenersen, Knut Alfsen, Kadir Talibani, Silje Breivik, Alexandra Gjerpen, Endre Hellestveit og Ola B. Johannessen.

Mari Hesjedal (1980) er dramatiker, scenograf og kostymedesigner som bor på Voss. Hesjedal har filmutdanning fra International Film School of Wales, en mastergrad i scenografi fra Central Saint Martins College of Art and Design i London. Hun har gått Forfatterstudiet i Bø.

Arrangementet er gratis.

NB: Av smittevernhensyn er det 40 tilgjengelige billetter til dette arrangementet. Alle gjester må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla. Det kan ikke bestilles til andre enn seg selv.

Kalender