Karen Røise Kielland om: Stein

Foredrag 25.05.2020

Foto: Privat

Om stein som spiller store roller i verdenshistorien, som beveger svære folkemasser og får noen til å gråte: pukk, rombeporfyr og verdenes navle: Omfalos. Og om foredragsholderens intense glede over å ha fast grunn under føttene når hun står på en stein.

Karen Røise Kielland er scenekunstner, bosatt i Oslo. Hun har skrevet og regissert egne verk. I 2013 laget hun forestillingen Å gå med Kølle, som ble utgitt som bok på Oktober Forlag i 2019.

I Foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner eller et tema som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner. Foredraget strømmes på vår hjemmeside og her på vår Facebook-side.

Dramatikkens hus åpner igjen for publikum! Av smittevernhensyn er det kun 30 tilgjengelig billetter til dette arrangementet. Gjester med symptomer på luftveisinfeksjon eller feber bes følge arrangementet på vår direktestrøm i stedet. Alle gjester må må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla - det kan ikke bestilles til andre enn seg selv. Innslipp vil skje gjennom vår Prøvesal. Vi ber publikum møte i god tid da innslipp vil ta lengre tid enn normalt. Dramatikkens hus deler toaletter med Oslo Mekaniske verksted.