Line Rosvoll fortsetter som kunstnerisk leder ved Dramatikkens Hus

Pressemelding 01.10.2019

Dramatikkens hus’ styre fornyer åremålet til kunstnerisk leder Line Rosvoll for 2018-2022. Dramaturgene Kristina Kjeldsberg, Ole Johan Skjelbred, Mari Moen og Morten Cranner følger Rosvolls åremål i perioden.

-Jeg takker for tilliten og ser fram til å fortsette samarbeidet med teaterbransjen! Norsk dramatikk skal være et naturlig førstevalg for teaterbransjen og norsk dramatikk skal oppføres oftere enn norske klassikere og utenlandsk dramatikk. Slik er det ikke i dag, men vi er på riktig vei. Kunstnernes arbeid ved Dramatikkens hus fører til levedyktig dramatikk og det spilles stadig mer ny norsk dramatikk i Norge, Europa og på andre kontinenter. Vi er et lite land, men vi har, og skal fortsette å ha, dramatikere i verdensklasse. Dramatikere forandrer måten vi lager teater på, det er de som skulpturerer framtidens teater.

Styreleder Monica Boracco ved Dramatikkens hus sier:

– Line Rosvoll har ledet Dramatikkens hus med klok og stødig hånd i en periode med stor utvikling og omstilling. Styret er svært fornøyd med at hun takket ja til en ny periode som leder.