"Grunner" av Erlend Rødal Vikhagen

Arbeidsvisning

Fredag 22. september 2023

Byenav Glass Erlend Rødal Vikhagen

Foto: Lars Opstad

Velkommen til visning av "Grunner" av Erlend Rødal Vikhagen.

Vilde og Eivind kommer hjem etter en kveld ute. Det er noe som plager Vilde, eller er det bare Eivind som tror at det er noe som plager henne? Eller er det Vilde som vil at Eivind skal spørre om det er noe? Eller er det Eivind som tror at det er Vilde som vil at Eivind skal spørre om det er noe? Eller er det Vilde som vil at Eivind skal vite at det er noe, men at han helst skal skjønne selv hva det er? Eller er det …

«Grunner» handler om alt vi ikke sier høyt, men som vi skriker inni oss – i dette tilfellet, så høyt at publikum hører det.

Skuespillere: Vivild Falk Berg og Erlend Rødal Vikhagen
Verkstedleder: Stephen Hutton

Erlend Rødal Vikhagen har bachelorgrad i skuespillerfag og teaterproduksjon fra Nord Universitet (2016) og har siden endt utdannelse drevet kompaniet Framifrå teater sammen med Håkon Thorstensen Nielsen. Erlend jobber frilans som skuespiller, regissør og dramatiker og har arbeidet ved Brageteatret, Unge Viken teater, Riksteatret og Oslo Nye teater i tillegg til arbeid med forskjellige frigrupper.I 2023 ble manuset hans, Byen av glass, valgt ut som en av tre vinnertekster i Norsk dramatikkfestival.

Kalender