«Jesus i skauen» av Pernille Mercury Lindstad

Arbeidsvisning

Fredag 03. september 2021

Pernille Lindstad foto Tuva Heger Bratterud cropped

Foto: Tuva Heger Bratterud

Velkommen til visning av Pernille Mercury Lindstads «Jesus i skauen».

Natten sminker meg, og jeg går usynlig gjennom de døde gatene. Portalen til fremtiden? Gamle julelys nekter og gi seg i det nye året. Kåtskap, frustrasjon, sinne. En ensomhet stryker meg over håret og legger seg ned som en lue. Dette var varmen som beskyttet skallen mot vindens giftige pust.

På det enorme toalettet til baren Deep Truth project samles de tilfeldige forbipasserende i pandemiens tidsalder. WCO-kollektivet blir dannet, WCO for world communication organization. Den siste frie stat. Kodeord: Jesus i skauen.

Pernille Mercury Lindstad er utdannet teaterregissør fra Stockholms Dramatiska Högskola. Hun er kunstnerisk leder for Theater F og har skrevet flere stykker som blant annet er oppført på Henie Onstad kunstsenter: TVTV (samarbeid med Siri Hjorth), Ekebergparken: Odysseen en indre og en ytre reise, Black Box: MADAM og Munchmuseet i bevegelse: Fra Smør til Margarin.

NB: Av smittevernhensyn er det 60 tilgjengelige billetter til dette arrangementet. Alle gjester må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla. Det kan ikke bestilles til andre enn seg selv.

Kalender