Simon Stephens om: debbie tucker green

Foredrag

Tirsdag 15. desember 2020 kl. 19:30

Simon stephens credit kevin cummins nationaltheatret edit2

Foto: Kevin Cummins. Fotografiet er gjengitt med tillatelse fra Nationaltheatret.

Den engelske dramatikeren Simon Stephens holder foredrag om debbie tucker green.

Simon Stephens er en engelsk dramatiker. Han har undervist ved Royal Court Theatre og er tilknyttet Lyric Hammersmith. Dramatikken hans oppføres i hele Europa, og Nationaltheatret har de senere årene spilt «Harper Regan» og «Motortown». Det norske Teatret har spilt «Heisenberg» og «Det merkelege som hende med hunden den natta».

debbie tucker green, hun staver navnet sitt med små bokstaver, er en britisk dramatiker, manusforfatter og regissør. Hun har skrevet en rekke skuespill, inkludert «born bad», som hun vant Olivier-prisen for mest lovende nykommer i 2004. De fleste av scenespillene hennes er produsert på Royal Court Theatre og Young Vic i London. Hun har blitt kalt «en av de mest stilistisk innovative og politisk engasjerte dramatikerne i Storbritannia i dag».

I foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner eller et tema som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner. Foredraget strømmes på vår hjemmeside og Facebook-side.

Arrangementet er gratis.

NB: Av smittevernhensyn er det 40 tilgjengelige billetter til dette arrangementet. Alle gjester må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla. Det kan ikke bestilles til andre enn seg selv.

Kalender