DIGITALT FOREDRAG: Simon Stephens om: debbie tucker green

Foredrag

Tirsdag 15. desember 2020

Simon stephens credit kevin cummins nationaltheatret edit2

Foto: Kevin Cummins. Fotografiet er gjengitt med tillatelse fra Nationaltheatret.

Digitalt foredrag om debbie tucker green av Simon Stephens.

Se foredraget på nettsiden eller Facebook-siden vår! Det blir live Q&As direkte etter foredraget. Om du ønsker å stille spørsmål, må du følge strømmingen på Facebook.

Simon Stephens er en engelsk dramatiker. Han har undervist ved Royal Court Theatre og er tilknyttet Lyric Hammersmith. Dramatikken hans oppføres i hele Europa, og Nationaltheatret har de senere årene spilt «Harper Regan» og «Motortown». Det norske Teatret har spilt «Heisenberg» og «Det merkelege som hende med hunden den natta».

debbie tucker green, hun staver navnet sitt med små bokstaver, er en britisk dramatiker, manusforfatter og regissør. Hun har skrevet en rekke skuespill, inkludert «born bad», som hun vant Olivier-prisen for mest lovende nykommer i 2004. De fleste av scenespillene hennes er produsert på Royal Court Theatre og Young Vic i London. Hun har blitt kalt «en av de mest stilistisk innovative og politisk engasjerte dramatikerne i Storbritannia i dag».

I foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner eller et tema som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner.

Arrangementet er gratis.


Kalender