«The Crowd» av Eva Rosemarijn og Lise Andrea

Arbeidsvisning

Torsdag 22. september 2022

The crowd plakat illustrasjon teater leikhus

Illustrasjon: Teater Leikhus

Velkommen til visning av «The Crowd».

Jeg håper at folk ser på deg. At de ser på deg og blir forundret over hva du gjør. De vet jo ikke om jeg har sagt noe til deg eller ikke. Det kan jo hende at du går rundt i sirkel fordi du ikke har noe annet å ta deg til.

"The Crowd" utforsker strukturene som finnes i ulike folkemengder og kjenner på et spekter fra ensomhet til fellesskapsfølelse. Formatet er en interaktiv lydinstallasjon og gir et mulighetsrom til publikum de sjelden får oppleve i teateret.

Tekst & regi: Eva Rosemarijn Burgerhoudt og Lise Andrea Grimelund-Kjelsen
Scenografi: Irene Nessa Bjørnevik
Stemmeskuespillere: Irene Nessa Bjørnevik, Rasmus Ottesen Stride, Sarah Kaurin Jonassen, Ingvild Håkonsdatter Sivertsen, Christian Grøver Bendiksen, Nora Austad Sværen, Preben Liland Madsen, Marie Kallevik Straume, Dona Kirikavi, Mathilde Hübert Ullum, Daniel Vassjø, Ida Sofie Straume, Andrea Ferkingstad, Marius Ruud, Kathrine Grooss Tendal.

Eva Rosemarijn Burgerhoudt og Lise Andrea Grimelund-Kjelsen er en del av kunstkompaniet Teater Leikhus,som startet i 2015 og har spilt forestillinger i Den Kulturelle Skolesekken, på Vega Scene, Blackbox, SALT art & music, Bananaz, Cafeteateret, Divadlo Archa i Praha, 4+4 Days in Motion-festivalen i Praha, osv. Kompaniets mål er å skape unike, performative opplevelser som har en åpen dialog med publikum.

NB: Visningen filmes. Dette er dokumentasjon til internt bruk.

Kalender