"The Hum" av Susie Wang

Arbeidsvisning

Fredag 15. juni 2018

Thumbnail 7

Foto: Alette Schei Rørvik

«Bisarr og fantastisk fiksjon.» (…)«Fantasien er leken, men mørk, og noen steder både truende og ubehagelig.»
Norsk Shakespeare tidsskrift

«Det er altså ikke formen eller det visuelle som bryter med det normale – tvert imot. Det er som om det er særdeles viktig at det skal se ekte og ordentlig og naturlig ut. Men gjennom innholdet i dialogene og små hendelser som utspiller seg, tyter det vanvittige fram. Og uten at det sies med et eneste ord, fester det seg en sterk fornemmelse av undergang pakket inn i hverdag.»
Klassekampen

THE HUM er en lyd noen venter på mens andre soler seg. Alle lengter etter kjærlighet. Kim og Sabine har meldt seg på et kurs i snorkling, men oppdager at de er kommet på feil strand.
— Helvete, tenker Sabine.
— Vad gör vi nu då, sier Kim.

Vi befinner oss i ytterkanten av samtida – en dement og evigung tilstand der fortida er glemt og framtida er farlig. Uten hukommelse og fulle av begjær vi ikke forstår, driver vi hverandre ned i et mørke der miljøet runker arven slik arven liker det best: primitivt. Vi kommer hele tida, men har ingen steder å gå.

Konsept: Susie Wang
Tekst/regi: Trine Falch
Lyd/musikk: Martin Langlie
Lysdesign: Phillip Isaksen og Bo Krister Wallström
Teknikk/scene: Ole Jørgen Løvås

Med: Mari Strand Ferstad, Kim Atle Hansen, Phillip Isaksen, Martin Langlie, Mona Solhaug, Bo Krister Wallström, Bente Alice Westgård og Janne Aass

Takk til Antti Bjørn!
Støttet av: Norsk Kulturråd, Dramatikkens Hus og Fond for lyd og bilde

Susie Wang er en teatergruppe som består av Trine Falch, Martin Langlie, Mona Solhaug og Bo Krister Wallström. Susie Wang er oppvokst med knust verdensbilde, men i stedet for å reflektere verden i fragmenter, plukker hun opp bitene og setter dem sammen til forløp basert på mimetisk tilstedeværelse og innlevelse. Susie Wang liker teater som tar fiksjonen på alvor og spiller på lag med drømmer, hallusinasjoner og fantasier.

Foto: Alette Schei Rørvik

For mer info: Mona Solhaug
Email: mail@susiewang.no
Telefon: 41419374

www.facebook.com/susiewang.no
www.susiewang.no
mail@susiewang.no
THE HUM er en del av teaterfestivalen Heddadagene.

Billetter for 15. juni kjøper du HER.

Billetter for 16. juni kjøper du HER.

Kalender