Cliff Moustache om: «Gudene kan ikke klandres»

Foredrag

Tirsdag 23. mars 2021

Cliff moustache foto odin jæger small

Foto: Odin Jæger

Foredraget strømmes her eller Facebook. Etter foredraget blir det samtale med Cliff Moustache og Morten Cranner. Om du ønsker å stille spørsmål, må du gjøre det fra Facebook-siden vår. 

Cliff Moustache er dramatiker, teaterregissør og kunstnerisk leder av Nordic Black Theatre i Oslo. Moustache er kjent for sitt engasjement og arbeid for barn og unge ved og utenfor teaterscenen. I 2020 mottok han Kulturrådets ærespris. I juryens begrunnelse het det at: «Cliff Moustache har gjort en stor innsats gjennom sitt kulturelle virke i Norge, og hele tiden hatt en egenartet kunstnerisk profil og en tydelig offentlig stemme. I sitt arbeid med Nordic Black Theatre og X-ray har han bidratt til nyskaping, nytenkning og utvikling i det norske scenekunstfeltet. Samtidig har han rekruttert generasjoner av nye stemmer til norsk scenekunst, både til det frie feltet og til institusjonene.»

I foredragsserien på Dramatikkens hus inviterer vi scenekunstnere til å velge seg en kunstner eller et tema for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner.

Arrangementet er gratis.


Kalender