Karen Røise Kielland om: Stein

Foredrag

Tirsdag 26. mai 2020

Karen Røise Kielland foto Privat

Foto: Privat

Om stein som spiller store roller i verdenshistorien, som beveger svære folkemasser og får noen til å gråte: pukk, rombeporfyr og verdenes navle: Omfalos. Og om foredragsholderens intense glede over å ha fast grunn under føttene når hun står på en stein.

Dramatikkens hus åpner igjen for publikum! Av smittevernhensyn er det kun 30 tilgjengelig billetter til dette arrangementet. Gjester med symptomer på luftveisinfeksjon eller feber bes følge arrangementet på vår direktestrøm i stedet. Alle gjester må må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla - det kan ikke bestilles til andre enn seg selv. Innslipp vil skje gjennom vår Prøvesal. Vi ber publikum møte i god tid da innslipp vil ta lengre tid enn normalt. Dramatikkens hus deler toaletter med Oslo Mekaniske verksted.

Karen Røise Kielland er scenekunstner bosatt i Oslo. Hun har skrevet og koreografert egne verk. I 2013 laget hun forestillingen Å gå med Kølle, som ble utgitt som bok på Oktober Forlag i 2019.

I Foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner eller et tema som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner. Foredraget strømmes på vår hjemmeside og Facebook-side.

Kalender