Runa Borch Skolseg om: Prada

Foredrag Runa Borch Skolseg

Tirsdag 19. mai 2020

Foto Skolseg

Illustrasjon: Fredrik Floen

"Jeg har elsket Prada siden jeg var 17, da jeg var 20 kjøpte jeg min første nylon Prada-veske, da jeg var 24 mistet jeg den på en bane. I Berlin står jeg foran speilet i VooStore og vurderer en alt for dyr strikk fra Pradas vinterkolleksjon, ekspeditøren sier han ikke liker estetikken deres på Instagram, den er for pop, jeg holder med og tenker på intervjuet jeg har sett med henne på Youtube: I doubt everything. That is the process of my job, the doubt. You do something, maybe a camel coat, but how can a camel coat be against the notion of itself? It's my way if working. Always trying to go against the rules, the cliche."

Dramatikkens hus åpner igjen for publikum! Av smittevernhensyn er det kun 30 tilgjengelig billetter til dette arrangementet. Gjester med symptomer på luftveisinfeksjon eller feber bes følge arrangementet på vår direktestrøm i stedet. Alle gjester må må reservere individuelle billetter og registrere seg via Hoopla - det kan ikke bestilles til andre enn seg selv. Innslipp vil skje gjennom vår Prøvesal. Vi ber publikum møte i god tid da innslipp vil ta lengre tid enn normalt. Dramatikkens hus deler toaletter med Oslo Mekaniske verksted.

Runa Borch Skolseg er dramatiker, forfatter og Pradasamler.

I Foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner eller et tema som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner, Dramatikkens hus. Foredraget strømmes på vår hjemmeside og Facebook-side.

Kalender